Over Inkking.nl

Bezig met laden...

Over Ons:

Inkking.nl heeft zich gespecialiseerd in het recyclen van originele HP, CANON, BROTHER en EPSON inkt Cartridges.  
Niet alleen de Cartridges met printplaat maar ook de Single inkt cartridges van HP, CANON, BROTHER en EPSON krijgen van ons een 2e leven, dit is goed voor het milieu en voor uw portemonnee.
Het hele process van inzameling, controle, cleaning en verkoop hebben wij in eigen beheer, hierdoor is er continu een kwaliteits controle aanwezig.

Het hart van ons bedrijf betreft de inzameling van lege Cartridges en Toners, want zonder leeggoed is er geen recycling mogelijk, dus geen verkoop. Om een goede doorstroom aan leeggoed te krijgen hebben wij
diverse inzamelpunten waar u uw lege cartridges of toners kunt inleveren, ook is het mogelijk om uw lege cartridges gratis naar ons op te sturen.
Voor scholen, (sport ) verenigingen en bedrijven is het mogelijk om een inzamelpunt te worden, dit is een makkelijke manier om extra inkomsten te genereren.

Besparen op printkosten is heel eenvoudig met het Inkking huismerk en hoeft niets af te doen aan de kwaliteit. Alle huismerk cartridges zijn 100% gelijkwaardig aan de originele versie. U ziet het verschil alleen in uw portemonnee!

Bij Inkking.nl vindt u overzichtelijk het groot assortiment printersupplies voor de beste prijzen.

Inkking.nl is onderdeel van Triple S Trading Company.